Renault Norge

Informasjon vedrørende koronavirus

Kjære kunde!

Dette er en krevende tid for oss alle. Koronaviruset har snudd hverdagen til mange opp ned. Dette er en periode vi må ta vare på hverandre og ta en felles dugnad for å hindre mer smitte. Våre forhandlere tar selvsagt de forholdsreglene som anbefales av helsemyndighetene til enhver tid. Vi må alle bidra på best mulig måte for å begrense smittefaren. Mer informasjon om åpningstider finner du på forhandlers hjemmeside.

Vi har sammen med våre forhandlere implementert noen sikkerhetstiltak som skal gjøre ditt besøk så trygt og hyggelig som mulig.

Du er hjertelig velkommen på besøk til våre forhandlere, men i stedet for å håndhilse som vanlig, møter de deg med et par meters avstand og et stort smil. De er fortsatt like glad for å både se deg og hjelpe deg. Ingen ansatte som kan ha vært utsatt for smittefare, eller har symptomer som kan tyde på viruset, møter på jobb.

Generelt renhold


 • renold

  Våre forhandlerne skal sørge for at alle bord, dørhåndtak og andre kontaktpunkter, inkludert kunde-lounge og kundetoaletter holdes rene til enhver tid.


 • renold

  På verkstedene benytter alle mekanikere og eventuelt andre som er i nærkontakt med bilens interiør, engangshansker.


 • renold

  Vi vektlegger selvsagt en ekstra god håndhygiene hos alle ansatte i disse dager og både håper og forventer at du som kommer på besøk, gjør det samme. Det er derfor satt frem Antibac lett tilgjengelig i lokalene.


 • renold

  Dersom du i stedet ønsker å snakke med en selger, kundemottak eller verksted pr tlf eller mail, er dette selvsagt mulig. Sjekk kontaktinfo hos den respektive forhandler.

Prøvekjøring av bil / kjøp av bil

 • Dersom du ønsker å prøvekjøre en bil, er dette fortsatt mulig og noe vi vet mange setter stor pris på, da dette er en naturlig og viktig del av et bilkjøp.


 • renold

  Du skal da vite at bilen er gått over med desinfiserende midler på ratt og andre kontaktpunkter etter forrige prøvetur, slik at du får en fin og ren opplevelse.


 • renold

  Alle tilbud, inkludert finansiering kan signeres elektronisk.

Utlevering av nybil og levering av bil til verksted


 • renold

  Enkelte av våre forhandlere tilbyr nå seg å levere din nye bil hjem til deg, dersom det er ønskelig. Samme service er mulig å få når det gjelder inn/utlevering av bil til service/ verksted.
  Kontakt din aktuelle forhandler direkte.

På vegne av våre forhandlere vil vi takke dere for felles innsats til å begrense smittefaren. Ikke nøl med å kontakte våre forhandlere direkte dersom det er noe du lurer på. De er tilgjengelig for deg.